Nederlands  Deutsch

Welkom bij Zijlstra BV

 

Nielsen voor al uw auto en transport cleaning

Nielsen is marktleider als het gaat om produkten voor verzorging en onderhoud van uw voertuig.  Nielsen levert een complete lijn op elkaar afgestemde autoverzorgingsprodukten. 

Van copolymeerverwijderaars, reinigers en ontvetters, poets- en glansmiddelen, shampoo's werkplaatsprodukten, interieurverzorgers tot zelfs luchtverfrissers en handcleaners.

Door aanhoudend onderzoek en verdere ontwikkeling van bestaande en nieuwe produkten garandeert Nielsen de hoogste kwaliteit die voorloopt in de huidige technologieën.

Als u werkzaam bent in de auto- of transportindustrie zult u het er mee eens zijn dat een voertuig, nieuw of tweedehands er zowel in de showroom als op de weg, er op zijn best uit moet zien. In elke fase van deze industrie heeft men telkens de grootste zorg voor het voorkomen en uiterlijk van het product. Juist daarvoor levert Nielsen professionele produkten die snel, handzaam en zuinig zijn in gebruik.

De distributie van Nielsen produkten in Nederland, Belgie en Duitsland is een initiatief van Zijlstra BV, bezoek de sectie "Consulenten" om een dealer te vinden bij u in de buurt.

Kwaliteit is een schone zaak

Aanbieding

Nielsen Autopoetsmiddelen

Powered by HNDB Media
Zijlstra bv • Joodijk 7 • 8614 JK Oudega (SWF) • Tel 0515 469356 • Fax 0515 469311 • nielsen.oudega@gmail.com